Здравейте колеги, поръчах си лупи за фаровете и се разбрах с колегата mirchozo да ги монтира. Проблема е, че вече втори ден се опитвам да ги сваля, но не мога. Моля ако някой има желание и време да помогне. Колата се намира в Бели брези. Ще си платя за труда, ще почерпя няма проблем само да свършим работа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помощ за сваляне на фарове
Collapse
X
-
сваляш си бронята и сичко е 6155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
-
Нямам път към тебе иначе щях да ти я сваля.Трябва да махнеш подкалника за да достигнеш до болтовете.Без да свалиш бронята няма как да стане.Бронята се държи на 13 болта като 6 са от двете страни на калниците,4 под решетките в средата и 3 от долу.Другите винтове са по подкалниците.Напретвай ръкави и ще се справиш не е трудно.
пп Най0отпред към фара може да е за 10 ключе,имай го впредвид.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
аз си ги свалих като развих болтчетата на бронята, които се виждат като се вдигне предния капак, външната гайка на фара, свалих ринга на халогена и оттам бръкнах да развия вътрешната гайка на фара, запретнах бронята (не е трудно) , дръпнах (напънах) фара нагоре за да откопчея "копчето" и следва вадене на фара. Не забравяй да извадиш куплунга на захранването на фара!
Бронята не съм свалял!Last edited by nmushnikov; d.m.y г., 22:23.
Comment
-
А как се измъкна ушето на фара под мигача?А после за слаганего на фара пак ли разчепавташ бронята?Аз съм свалял моята броня около 7-8 пъти заради фаровете и съм се пробвал как ли не и нестава.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
Бронята на 2 или 3 болта се държи за калника? Аз съм развил първите 2 и най - навътре има още нещо където я държи. Пробвах да го развия, но е много здраво. Колегата mirchozo ми каза, че е щипка и само да бутам бронята надолу и ще излезе, но и това не успях.sigpic
ALFA ROMEO 156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от nmushnikov Покажи съобщениеДоколкото си спомням издърпах бронята напред и я натиснах надолу за да влезе под тенекията, където се захваща и тя там се застопорява. има малко натискане и прилагане на сила, но не съм наранил бронята. Все пак е пластмасова и достатъчно мека и податлива. Съжалявам, че не съм го заснел...
Първоначално публикувано от KRASKO Покажи съобщениеБронята на 2 или 3 болта се държи за калника? Аз съм развил първите 2 и най - навътре има още нещо където я държи. Пробвах да го развия, но е много здраво. Колегата mirchozo ми каза, че е щипка и само да бутам бронята надолу и ще излезе, но и това не успях.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Comment
-
sigpic
ALFA ROMEO 156 1.8 TS
Comment
-
Това металното, което си постнал на втората снимка, не се развива. Представлява конус и завършва с топченце, което влиза в пластмасова щипка с ламелки. Просто трябва да натиснеш бронята надолу, докато преодолееш усилието, при което топчето се измъква от ламелките. Кураж156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Comment